Siirry sisältöön

Räiskäleet IV -teemaäänestys

Syksylle 2021 on suunnitteilla jo neljännet Räiskäleet. Pienoisnäytelmäkokonaisuus kaipaa tekstejä ja luonnollisesti ennen tekstien kirjoittamista jonkin yhtenäisen tekstit yhteen sitovan teeman päättämistä. Teema päätetään enemmän tai vähemmän demokraattisesti jäsenistön ehdotuksista maaliskuun aikana. Tälle sivulle on koottu ajankohtaiset kyselyt aiheeseen liittyen sekä tieto päätöksen etenemisestä ja mahdollisista muutoksista. Muutoksista tiedotetaan myös KYTin WhatsApp-ryhmässä sekä Facebookin puolella Aktiivikyttyröissä.

1.3.-14.3. Teemojen ehdottaminen

Jokainen saa ehdottaa haluamaansa teemaa alla. Ehdotusten toivotaan olevan suhteellisen laajoista aiheista ja hyvän maun mukaisia. Yksi ehdotus per naama, kiitos! Deadline ehdotuksille on 14.3. klo 23.59.

15.3.-17.3. Esiraati käy ehdotukset läpi

Ehdotukset käydään lyhyesti läpi. Lähtökohtaisesti kaikki ehdotukset pääsevät jatkoon, jollei havaita selkeitä asiattomuuksia tai päällekkäisyyksiä, jotka johtaisivat harmilliseen äänten jakautumiseen kahden oivan samanvertaisen ehdotuksen kesken. Esimerkiksi "unelmat" ja "haaveet" yhdistettäisiin mielivaltaisesti raadin toimesta yhdeksi teemaehdotukseksi. Myös kirjoitusasua korjataan ja yhtenäistetään tarvittaessa.

18.3.-28.3. Äänestys

Kukin saa äänestää 1-3 suosikkiaan ehdotuksista viimeistään 18.3. tähän osioon avautuvassa äänestyksessä (mahdollisesti jo hieman aiemminkin). Äänestysaika päättyy 28.3. klo 23.59.

29.3. Teema on selvillä (ainakin joskus loppukuusta)

Oikeus muutoksiin pidätetään.