Siirry sisältöön

Blogi

 • Uuden johtokunnan esittäytyminen, part 2. 23.1.2020Miska Räsänen
  Uudesta johtokunnasta esittäytyy tässä blogissa kolme jäsentä. You know the drill.
 • Uuden johtokunnan esittäytyminen, part 1. 16.1.2020Miska Räsänen
  Uusi johtokunta järjestäytyi vuoden alussa ja täältä löytyy esittelyjä uuden johtokunnan jäsenistä. Istuimme Lukeman keittiössä keskustelemassa ja nauhoittamassa haastattelun. Tuotannon tukikohtahan tänne varmaan taas tulee.  Emmi on ollut KYTin toiminnassa jo vuoden 2013 syksystä. Kuvan piirtänyt Nella Emmi on johtokunnassa SYTY-vastaava (jälleen), eli pitää yhteyksiä yllä Suomen ylioppilasteatteriyhdistykseen. Hän on ollut samassa hommassa johtokuntaan liittymisestä asti. Hommaan ...
 • Uusi johtokunta järjestäytyi 10.1.2020Miska Räsänen
  Uusi johtokunta järjestäytyi Ramin konditotoriossa 9.1, valmiina aloittelemaan KYTin toiminta tälle vuodelle. Hyvin levänneet uudet johtokuntalaiset paikalla. Tai ainakin uusi johtokunta.
 • Räiskäleiden karonkka ja KYTin pikkujoulut 16.12.2019Miska Räsänen
  Tämän vuoden Räiskäleiden karonkka oli Taikurissa, 12.12 ja samalla viikolla pidettiin myös KYTin pikkujoulut. On aika KYTinkin rauhoittua pyhien viettoon ja jatkaa ensi vuoden puolella.
 • Esityskauden päätös: Räiskäleet II – Eksyksissä 10.12.2019Miska Räsänen
  Räiskäleet II keräsi katsojia noin 150, viikon kestävän esityskautensa aikana. Kiitos siitä kaikille katsojille.
 • Ensi-illassa Räiskäleet II eksyksissä 5.12.2019Miska Räsänen
  Räiskäleet II ensi-ilta on saatu päätökseen eilen 4.12 Kulttuuriareenalle ja tunnelma ei olisi voinut olla helpottuneempi.
 • Kenraalinkenraali ja kenraali 2.12.2019Miska Räsänen
  Räiskäleet II kenraalinkenraali ja kenraali ovat nyt taputeltu ja demo efekteiltä ei voi välttyä. Mutta siitä huolimatta kaikkensa antanut Räiskäleet II -ryhmä sai harjoituskautensa loppuun ja nyt vain ensi-iltaa kohden.
 • Porukalla luovuttamassa! 26.11.2019Miska Räsänen
  KYTin veriryhmä luovuttaa yhdessä verta jo toisen kerran ja pitää yllä hyväksi muodostunutta perinnettä. Luovutus ennen ensi-iltaa.
 • Promokuvaukset 22.11.2019Miska Räsänen
  Kuopion ylioppilasteatterin Räiskäleet II promokuvat otettiin 16.11, eräänä lauantai päivänä.
 • Kultainen vasikka -Kuopion ensi-ilta 23.4.2019Sini Puusti
  Tunnelmia ennen paikalle saapumista: Eetu Leinonen: Hyvä boogie kun Lappeenrannan veto meni niin hyvin ja eilen saatiin treenattua. Sini Puusti: Jee! Hyvä fiilis ja aina vaan paranee. Tsemppiä kaikille! Ville Kumpulainen: Tämän asenteen kun saisi pidettyä iltaan asti. Kurkistus kulissien taakse Mitä tapahtuu suljettujen ovien takana? Ennen esitystä Jälleen puemme roolivaatteet yllemme mukanaan tuttu hiki. Laitamme hiukset ja meikit ...