Siirry sisältöön

Blogi

 • Räiskäleet III – ensimmäinen vaihe 12.2.2020Miska Räsänen
  Tämän vuoden Räiskäleisiin otetaan nyt vastaan jäsenistön ehdotuksia. Ehdotuksia on jo tullut, mutta lisää otetaan vastaan. KYTin sisäisistä viestimistä löytää linkin, josta voi ehdottaa teemaa.
 • Harjoituskauden alkaminen 5.2.2020Miska Räsänen
  Lauantaina Lukemalle kerääntyi työryhmä harjoittelemaan, tuotannon toinen palaveri pidettiin samoissa tiloissa. Eikä saa unohtaa lettukestejä!
 • Uuden johtokunnan esittäytyminen, Part 3. 29.1.2020Miska Räsänen
  Kolmas kerta toden sanoo ja tässä johtokunnan kolme seuraavaa uhria.  Lähikuvassa KYT historian elävä reliikki, aikamme legenda. Historian tuulahdus tuntui hiuspohjassa asti, kun istuimme Lukeman keittiössä.  "Uapo" Aapo on ollut KYTissä 2008 syksystä, eli kauan. Pitkällä matikalla saa selville, että 18 vuotta. Johtokunnassakin jo kiitettävät 10 vuotta. Hän toimii taloudenhoitaja, eli virallinen penninpyörittäjä jo toista vuotta. Aapo on ...
 • Uuden johtokunnan esittäytyminen, part 2. 23.1.2020Miska Räsänen
  Uudesta johtokunnasta esittäytyy tässä blogissa kolme jäsentä. You know the drill.
 • Uuden johtokunnan esittäytyminen, part 1. 16.1.2020Miska Räsänen
  Uusi johtokunta järjestäytyi vuoden alussa ja täältä löytyy esittelyjä uuden johtokunnan jäsenistä. Istuimme Lukeman keittiössä keskustelemassa ja nauhoittamassa haastattelun. Tuotannon tukikohtahan tänne varmaan taas tulee.  Emmi on ollut KYTin toiminnassa jo vuoden 2013 syksystä. Kuvan piirtänyt Nella Emmi on johtokunnassa SYTY-vastaava (jälleen), eli pitää yhteyksiä yllä Suomen ylioppilasteatteriyhdistykseen. Hän on ollut samassa hommassa johtokuntaan liittymisestä asti. Hommaan ...
 • Uusi johtokunta järjestäytyi 10.1.2020Miska Räsänen
  Uusi johtokunta järjestäytyi Ramin konditotoriossa 9.1, valmiina aloittelemaan KYTin toiminta tälle vuodelle. Hyvin levänneet uudet johtokuntalaiset paikalla. Tai ainakin uusi johtokunta.
 • Räiskäleiden karonkka ja KYTin pikkujoulut 16.12.2019Miska Räsänen
  Tämän vuoden Räiskäleiden karonkka oli Taikurissa, 12.12 ja samalla viikolla pidettiin myös KYTin pikkujoulut. On aika KYTinkin rauhoittua pyhien viettoon ja jatkaa ensi vuoden puolella.
 • Esityskauden päätös: Räiskäleet II – Eksyksissä 10.12.2019Miska Räsänen
  Räiskäleet II keräsi katsojia noin 150, viikon kestävän esityskautensa aikana. Kiitos siitä kaikille katsojille.
 • Ensi-illassa Räiskäleet II eksyksissä 5.12.2019Miska Räsänen
  Räiskäleet II ensi-ilta on saatu päätökseen eilen 4.12 Kulttuuriareenalle ja tunnelma ei olisi voinut olla helpottuneempi.
 • Kenraalinkenraali ja kenraali 2.12.2019Miska Räsänen
  Räiskäleet II kenraalinkenraali ja kenraali ovat nyt taputeltu ja demo efekteiltä ei voi välttyä. Mutta siitä huolimatta kaikkensa antanut Räiskäleet II -ryhmä sai harjoituskautensa loppuun ja nyt vain ensi-iltaa kohden.