Siirry sisältöön

Blogi

 • Ohjaajan eli Olgan haastattelu 7.10.2020Miska Räsänen
  Tämäkin haastattelu meni kokonaan uusiksi. Kuten kaikki muukin koko kevään ajalta. Mutta sisulla ja tahdonvoimalla Ruumis on viety esityskaudelle ja se on ollut yhteinen ponnistus. Nyt sanaset ohjaajalta.
 • Ruumis ensi-ilta 3.10.2020 5.10.2020Miska Räsänen
  Ruumis -näytelmän ensi-ilta oli 3.10.2020! Blogissa tunnelmia sekä kuvia lavan takaa ja tuotannosta.
 • Ruumis kenraali 29.9 1.10.2020Miska Räsänen
  Ruumis kenraali. Kuinka se sitten menikään.
 • Henkilöt ja näyttelijät pt. 5 30.9.2020Miska Räsänen
  Ruumis -näytelmässä tutustutaan kahden perheen erilaisiin persooniin, sekä näiden keskinäisiin jännitteisiin. Tässä blogissa pääsee ääneen näyttelijät roolien takana. Vuorossa Thea Luoto ja Perttu.
 • Henkilöt ja näyttelijät pt. 4 22.9.2020Miska Räsänen
  Ruumis -näytelmässä tutustutaan kahden perheen erilaisiin persooniin, sekä näiden keskinäisiin jännitteisiin. Tässä blogissa pääsee ääneen näyttelijät roolien takana. Vuorossa Mia Luoto ja Hector Holm.
 • Henkilöt ja näyttelijät pt. 3 17.9.2020Miska Räsänen
  Ruumis -näytelmässä tutustutaan kahden perheen erilaisiin persooniin, sekä näiden keskinäisiin jännitteisiin. Tässä blogissa pääsee ääneen näyttelijät roolien takana. Vuorossa Vittoria Luoto ja Voitto Holm.
 • Henkilöt ja näyttelijät pt. 2 14.9.2020Miska Räsänen
  Ruumis -näytelmässä tutustutaan kahden perheen erilaisiin persooniin, sekä näiden keskinäisiin jännitteisiin. Tässä blogissa pääsee ääneen näyttelijät roolien takana. Vuorossa Jupiter Luoto ja Tellu Holm näytelmästä Ruumis.
 • Henkilöt ja näyttelijät pt. 1 7.9.2020Miska Räsänen
  Ruumis -näytelmässä tutustutaan kahden perheen erilaisiin persooniin, sekä näiden keskinäisiin jännitteisiin. Tässä blogissa pääsee ääneen näyttelijät roolien takana. Vuorossa Anton Luoto ja Teresa Holm näytelmästä Ruumis.
 • Promokuvat 20.8.2020Miska Räsänen
  Jos nyt muutama promokuva, josta saisi vähän esimakua.
 • Lukuharjoitukset ja esityskauden aikataulu 6.8.2020Miska Räsänen
  Kuopion ylioppilasteatterin syys taival alkoi oikeastaan jo viime viikolla tapaamisessa, jossa jo kertaalleen muutetut aikataulut jouduttiin muuttamaan uudelleen. Mutta nyt vauhti on vain eteenpäin lukuharjoitusten, puvustuksen ja uusien esityspäivien siivittämänä. Näyttelijäkokoonpano lukutreenien äärellä. Sään salliessa treenit vietiin nurmikolle. Lukutreenit olivat ensimmäinen pulahdus takaisin keväällä peruuntuneen produktion maailmaan, niin näyttelijöille kuin tuotannonkin porukalle. Ensi-iltaa ...