Siirry sisältöön

Blogi

 • Kultainen vasikka -Kuopion ensi-ilta
  true
  Tunnelmia ennen paikalle saapumista: Eetu Leinonen: Hyvä boogie kun Lappeenrannan veto meni niin hyvin ja eilen saatiin treenattua. Sini Puusti: Jee! Hyvä fiilis ja aina vaan paranee. Tsemppiä kaikille! Ville Kumpulainen: Tämän asenteen kun saisi pidettyä iltaan asti. Kurkistus kulissien taakse Mitä tapahtuu suljettujen ovien takana? Ennen esitystä Jälleen puemme… Lue lisää »
 • Kultainen vasikka -kenraalitunnelmat
  true
  Saavumme kaikki paikalle ajoissa. Aloitamme laittamalla meikit, hiukset ja roolivaatteet valmiiksi. Tunnelma on hieman hassuttelevaa ja iloista. Seuraavaksi pääsemme saliin, jossa tulemme esiintymään. Sali on vielä tyhjä ja ilman lavasteita. Olemme juuri saapuneet esiintymistilaan ja Olga kertoo laajan yhteenvedon tilasta ja lavasteista. Lava on vielä tyhjä. Asettelemme lavasteita oikeille paikoilleen.… Lue lisää »
 • Ylioppilasteatterifestivaali Lappeenrannassa
  true
  Ylioppilasteatterifestivaali on Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n vuosittain järjestämä teatterifestivaali ja se kiertää vuosittain eri ylioppilasteatteripaikkakunnilla. Ylioppilasteatteri Acti toimi isäntänä Ylioppilasteatterifestivaalille 12.4.-14.4.2019. Festivaali on vuosittain suurin tapahtuma, jossa ylioppilasteattereiden jäsenet kohtaavat toisensa. Festivaaleille osallistuvat yleensä kaikki neljätoista ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n jäsenteatteria ja jokainen jäsenteatteri esittää festivaalilla yhden tuottamansa näytelmän. perjantai 12.4.2019 Matkamme… Lue lisää »
 • Blogi aukeaa!
  Hei!  Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden seurata lähempää teatterimme toimintaa. Olemme nyt siirtyneet blogien ihmeelliseen maailmaan. Meidät löydät jo facebookista ja instagramista, mutta tämäkin alue on aika valloittaa. Täältä voit seurata Kuopion ylioppilasteatterin arkea lähempää. Blogi antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa kulissien taakse ja nähdä kuinka meillä tehdään teatteria. Tervetuloa tutustumaan… Lue lisää »
WordPress RSS Feed by Theme Mason