Siirry sisältöön

Blogi

  • Lukuharjoitukset ja esityskauden aikataulu 6.8.2020 Miska Räsänen Kuopion ylioppilasteatterin syys taival alkoi oikeastaan jo viime viikolla tapaamisessa, jossa jo kertaalleen muutetut aikataulut jouduttiin muuttamaan uudelleen. Mutta nyt vauhti on vain eteenpäin lukuharjoitusten, puvustuksen ja uusien esityspäivien siivittämänä. Näyttelijäkokoonpano lukutreenien äärellä. Sään salliessa treenit vietiin nurmikolle. Lukutreenit olivat ensimmäinen pulahdus takaisin keväällä peruuntuneen produktion maailmaan, niin näyttelijöille kuin tuotannonkin porukalle. Ensi-iltaa ...
  • Kytin toiminnan uudelleen aloittaminen 9.6.2020 Miska Räsänen Kesäkuussa Suomi alkoi avautua pitkään jatkuneesta horroksesta, ja samoin myös Kyt jalkautui taas ulkoilmaan. Johtoryhmä piti ensimmäisen kokoontumisen, ja tuotannonryhmät tapasivat ja suunnittelivat jatkoa. Kytin johtokunta sekä keväällä tehdyt työryhmät tapasivat ja juonivat kesää ja syksyä. Kytin johtokunta sekä Ruumis-työryhmät kokoontuivat viime viikon perjantaina pitkällisen tauon jälkeen pohtimaan teatterin syksyä. Samalla suunniteltiin myös kesän tapahtumia jäsenille. Nyt ...
  • Esitykset siirtyvät 19.3.2020 Miska RäsänenRuumis on siirretty nyt virallisesti johtokunnan ja jäsenistön kokouksessa syksylle. Samoin muita KYTin tilaisuuksia jäsenistölle on siirretty.
  • Kaaoksen kääntöpiirin ensiesitys näyttelijöille 12.3.2020 Miska RäsänenKuopion ylioppilasteatteri esitti vuonna 2018 Kaaoksen kääntöpiirin lavalla ja nyt vuonna 2020 se esitettiin teatterin väelle sekä Kaaoksen kääntöpiiriin osallistuneille yhteisessä näytöksessä.
  • Ruumis-näytelmän harjoitukset 4.3.2020 Miska RäsänenHarjoituskausi on pyörähtänyt hyvin käyntiin ja jatkuu ensi-iltaan asti.
  • NÄTY-kurssi eli näyttelijäntyön kurssi 21.2.2020 Miska RäsänenTänäkin vuonna näyttelijäntyön kurssi auttoi löytämään keinoja lähestyä omaa hahmoa ja syventää omaa näyttelijäntyötään.
  • Lettukestit 15.2 18.2.2020 Miska RäsänenViikonloppuna pidettiin vähän myöhäiset, mutta sitäkin lämpimämmät ystävänpäivä-ällöbileet.
  • 15.2.2020 Miska Räsänen
  • Räiskäleet III – ensimmäinen vaihe 12.2.2020 Miska RäsänenTämän vuoden Räiskäleisiin otetaan nyt vastaan jäsenistön ehdotuksia. Ehdotuksia on jo tullut, mutta lisää otetaan vastaan. KYTin sisäisistä viestimistä löytää linkin, josta voi ehdottaa teemaa.
  • Harjoituskauden alkaminen 5.2.2020 Miska RäsänenLauantaina Lukemalle kerääntyi työryhmä harjoittelemaan, tuotannon toinen palaveri pidettiin samoissa tiloissa. Eikä saa unohtaa lettukestejä!