Siirry sisältöön

Starttiviikko 2023

Tervetuloa kauden aloitukseen! Starttiviikkomme koostuu infotilaisuudesta ja aloitusviikonlopusta.

Infotilaisuus

Infotilaisuus järjestetään ke 6.9. klo 18-20 Lukemalla (Yliopistonranta 3, C-ovi). Infotilaisuus on vapaaehtoinen, mutta voit saada siellä lisää infoa ja kysyä ennakkoon itseään askarruttavia asioita.

Aloitusviikonloppu

Myös viikonlopun hulinat pidetään Lukemalla (Yliopistonranta 3, C-ovi) seuraavasti:

  • La 9.9. klo 14.00 - 18.00 (& vapaaehtoiset illanistujaiset klo 18-04)
  • Su 10.9. klo 14.00 - 18.00

Päättymisaika voi olla myös aiemmin.

Viikonlopun aikana tutustumme teatterin toimintaan, tulevaan produktioon ja tietysti toisiimme. Tulemme tekemään erilaisia harjoitteita, joten pue päällesi mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua. Kannattaa varautua vesipullolla ja esimerkiksi eväillä (tilassa on mikro).

Uusille jäsenille tiedossa valintatilaisuus, joka koostuu haastattelusta ja monologiharjoituksesta (lavalle haluaville). Haastattelussa kartoitetaan osaamista, motivaatiota, teatteri-intoa sekä mahdollisuutta sitoutua toimintaamme. Lauantai-illasta tehdään jäsenvalinnat haastatteluiden perusteella. Monologiharjoitus on kaikille niille, jotka haluavat päästä lavalle esiintymään seuraavaan produktioon. Voit toki halutessasi osallistua harjoitukseen, vaikket haluaisikaan lavalle tai rooliin. Monologit lähetetään sähköpostiin ennen aloitusviikonloppua ja jokaisen lavalle haluavan tulee opetella yksi teksti ulkoa. Tekstiin ei tarvitse opetella esitystä tai miettiä muuta ilmaisua, vaan tärkeintä on vain opetella yksi teksti ulkoa. Monologiharjoitus tehdään sunnuntaina.

Mikäli et pääse paikalle aloitusviikonloppuun, tulee tehdä haastattelun korvaava motivaatiokirje, jonka pohjalta jäsenvalinta tehdään. Saat motivaatiokirjeen tarkemman kirjoitusohjeen suoraan sähköpostiisi. Myös monologiharjoituksen voit suorittaa muuna ajankohtana, mikäli et pääse paikalle.

Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostilla kuopionylioppilasteatteri at gmail piste com.

Nähdään viikonloppuna!

Ystävällisin terveisin,

Kuopion ylioppilasteatterin väki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *