Siirry sisältöön

Ruumis ensi-ilta 3.10.2020

Ruumis -näytelmän ensi-ilta oli 3.10.2020! Blogissa tunnelmia sekä kuvia lavan takaa ja tuotannosta.

Poikkeuksellisen alun jälkeen Ruumis tuli ensi-iltaan 3.10. Ja ensi-ilta oli mahtava! Noin vuoden työn tuloksen näkeminen viimein yleisön edessä on ollut kaikille palkitsevaa ja näillä fiiliksillä ja tällä pohjalla on hyvä lähteä loppuihin esityksiin.

Maistijaisia ohjelmalehdestä, joka on nähtävillä esitystiloissa sekä kätevästi nettiversiona puhelimella luettavaksi!

Ruumis -näytelmän matka ensi-iltaan on ollut pitkä ja vaiheikas. Siihen on sisältynyt peruutuksia, esitystilan vaihtumisia sekä muita yllättäviä tapahtumia, mutta nyt näytelmä on viimein ensi-illassaan. Esityskauden avajaisnäytös olikin hyvin energinen ja tupa oli niin täynnä kuin rajoitukset sallivat.

Turvavälit säilyivät hyvin, koska oletettavasti esityksen aikana ei kamalasti liikehdintää yleisössä ollutkaan. Ja lohkoittain istutettu yleisö saatiin jakaantumaan saliin sopivalle etäisyydelle toisistaan. Kiitos kaikille yhteistyöstä!

Turvaväleistä ja rajallisen katsojamäärän tuomasta haasteen huolimatta ensi-ilta saatiin istutettua niin, että turvavälit toteutuivat katsojien välillä ja tiloissa oli tarjolla käsienpesupaikka sekä käsidesiannostelijoita.

Uutta oli myös, että Kyt sai tälle esityskaudelle kokeilukäyttöön korttimaksuja varten korttikoneen, joten jatkossa myös korttimaksujen vastaanottaminen on Kytille mahdollista. Tuotannolla olikin sitten runsaat kymmenen minuuttia opetella sen käyttö ennen katsojien tuloa. Mikä riitti aivan hyvin, kaikki meni paremmin kuin olisi voinut kuvitellakaan.

Esitys olikin lähestulkoon loppuunmyyty! Kuten tulevan torstain esitys myös.

Näyttelijöitä luonnollisessa elinympäristössään. Odottamassa lavalle pääsyä.

Lavan takana näyttelijöillä on tässä esitystilassa runsaasti tilaa. Sitä jopa vitsailtiin, koska verrattuna joihinkin proggiksiin, tilaa on runsaasti. Mikä ei tietenkään ole huono asia, koska se auttaa näyttelijöitä keskittymään ihan eri tavalla kun kovin pienessä tilassa oleminen. Mutta mitä vain teatterin puolesta.

Ennen lähtöä - vai ennen lähdön epäonnistumista?
Holmien yliedustusta vastaan yksinään.

Henkilökohtaisesti blogin kirjoittaja ei ollut niin skarppina ennen väliaikaa, mutta huhun mukaan väliaika-aploditkin tulivat ja loppuaplodit jatkuivat ainakin muutaman kerran. Turvavälien ja -määrien vuoksi näyttelijöiden tapaamiset esityksen jälkeen järjestettiin ulkona Canthia rakennuksen portailla. Sekä etu- että takaovi ovat molemmat samoilla portailla, eri kerroksissa niin se toimi kohtaamispaikkana näytöksen jälkeen. Että jos olet tulossa tuleviin näytöksiin, muista siirtyä esitystilasta ulos näyttelijöiden kiittelemistä varten.

Saattoipa olla, että ohjaaja sai kiitokset näyttelijöiltä. Mutta siis tämä on ihan huhupuhetta.

Tuotanto kiittää ja kumartaa ensi-illassa. Kaikki meni loistavasti ja yleisö noudatti annettuja etäsuosituksia hienosti. Seuraavaan kertaan 8.10!
Pieni logo

Esityksiä joihin vielä varattavaa tilaa

perjantai 9.10 klo 18.00

lauantai 10.10 klo 14.00

Ja muista, että voit seurata Kuopion ylioppilasteatteria somessa!

Facebook // https://fi-fi.facebook.com/kuopionylioppilasteatteri/

Instagram // www.instagram.com/kuopionylioppilasteatteri/

Voit myös tutustua teatterin toimintaan täällä blogissa. Viimeisimmissä blogeissa juttua näyttelijöistä Ruumis -näytelmän hahmojen takana. Pysy siis mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *