Siirry sisältöön

Tykkää kyttyrää!

Menestysimprot palaavat!
Kuopion ylioppilasteatterin improvisaatioryhmä Tykkää kyttyrää! palaa jälleen lavoille, niin pitkien kuin lyhyidenkin improjen voimalla.

Vuosina 2005 ja 2007 ihmetystä ja ihastusta herättäneet Kuopion ylioppilasteatterin improvisoidut näytelmät palaavat entistä ehompina. Näyttelijät ja muusikot luovat yleisön silmien edessä tapahtumapaikkoja ja yllättäviä juonenkäänteitä, joita edes he itse eivät ole nähneet aiemmin!

Nimensä mukaisesti improvisoiduilla näytelmillä ei ole valmista käsikirjoitusta vaan ideat spontaaneille esityksille pyydetään yleisöltä. Katsojilla on siis mahdollisuus vaikuttaa esityksen sisältöön, joka rakentuu heidän toiveidensa mukaisesti. Jokainen esitys on siten ainutlaatuinen ja oma ensi-iltansa.

Tykkää kyttyrää! –esitysten takana ovat Kuopion ylioppilasteatterin ennakkoluulottomat teatterintaitajat. He ovat hioneet tiensä impron ytimeen, jossa heittäydytään rohkeasti tyhjän päälle improtuulten vietäväksi.

Ohjaus: Tomi "Wälly" Välimaa
Näyttelijät:
Meeri Kokko
Hanna-Mari Kuivalainen
Elisa Miettinen
Mirva Miettinen
Jonnakaisa Risto
Timo Tanner
Muusikot:
Jarkko Jokinen
Suvi Savola
Valot:
Tommi Lindman
Maarit Tuononen
Kuvat: Tuire Punkki
Tuottaja: Maarit Tuononen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *