Siirry sisältöön

Aina tässä talossa

Katso esityksen traileri.

Täällä ei ole mikään muuttunut!
Ei niin, miksi pitäisi?
Siitä en ala kanssasi väittää!

Elämää aina tässä talossa.

Isä ja pojat. Vanhin veli saapuu kylään. Isän päässä maailmat sekoittuvat. Hänen taipumuksensa kilpailluttaa poikia keskenään ovat omituisia ja palkitsee sitten kummallisesti. Kuka pojista johtaisi firmaa, kun heikko itsevaltias, jonka pää ei ole oma pää, tippuu pallilta? Mikolalle elämän katkera menneisyys maistuu vielä, huutaen syytä olla vihainen ja yrittäen pitää elämänsä hallinnassa. Nuorin hulttioveli, mielenkiintoisesti elämässä mukana oleva Balthazar hyörii ympäriinsä saaden muut hermoromahduksen partaalle. Kokki "kyllä herra" Andrea, mysteerinen moniottelija. Hänellä on joka paikkaan oma tarina kerrottavana, kuitenkin tausta on yhtä syvä kuin syvin kuilu, jonne valo ei kajoa. Henrikille ollaan aivan kuin vahingossa järjestelemässä häitä Marian, tuon Mikolan intohimoisen nuoruuden rakkauden, kanssa. Onko liekki sammunut vai ei..? Isän rautainen ote ja Mikolan lisäsivallukset antavat vauhtia vastakeitettyyn soppaan!

Vain pippurit puuttuvat!

Ohjaus: Janne Kantelinen
Teksti: Jani Nieminen
Rooleissa:
Jussi Airaksinen
Kimmo Kortelainen
Lari Kotilainen
Tommi Lindman
Jari Pulkkinen
Juha Pulli
Puvustus: Mirkka Nyrhinen
Valot ja äänet: Jussi Kärkkäinen

Kiitos kaikille katsojille!
Meillä oli ainakin hauskaa…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *