In English

Improvisoidut näytelmät
Tykkää kyttyrää!
Esityskaudella 2007 oli Tykkää kyttyrää! oli tämän näköinen:
Kuopion ylioppilasteatteri esittää toukokuussa improvisoituja näytelmiä.

Toissa keväänä ihmetystä ja ihastusta herättäneet Kuopion ylioppilasteatterin improvisoidut näytelmät palaavat entistä ehompina. Näyttelijät ja muusikot luovat yleisön silmien edessä tapahtumapaikkoja ja yllättäviä juonenkäänteitä, joita edes he itse eivät ole nähneet aiemmin! Lisämausteena edellisiin esityksiin verrattuna tarjoillaan improvisoitua live-musiikkia sekä lennosta vaihtuvia lavasteita ja rooliasuja!

Nimensä mukaisesti improvisoiduilla näytelmillä ei ole valmista käsikirjoitusta vaan ideat spontaaneille esityksille pyydetään yleisöltä. Katsojilla on siis mahdollisuus vaikuttaa esityksen sisältöön, joka rakentuu heidän toiveidensa mukaisesti. Jokainen esitys on siten ainutlaatuinen ja oma ensi-iltansa.

Tykkää kyttyrää! –esitysten takana ovat Kuopion ylioppilasteatterin ennakkoluulottomat teatterintaitajat. He ovat hioneet tiensä impron ytimeen, jossa heittäydytään rohkeasti tyhjän päälle improtuulten vietäväksi. Harjoituskaudella hulvaton ryhmähenki on haettu muun muassa erämökiltä ja Pikku Kakkosen puistossa treenaamalla. Ohjaajana ryhmällä on toiminut Tomi ”Wälly” Välimaa, joka on jyväskyläläinen draamakasvatuksen ja improvisaatioteatterin opettaja.

Tykkää kyttyrää! –improvisoidut näytelmät esitetään Ala-ruplalla

 Ohjaus: Tomi "Wälly" Välimaa
Näyttelijät: Meeri Kokko
Hanna-Mari Kuivalainen
Elisa Miettinen
Mirva Miettinen
Jonnakaisa Risto
Timo Tanner
Muusikot: Jarkko Jokinen
Suvi Savola
Valot: Tommi Lindman
Maarit Tuononen
Kuvat: Tuire Punkki
Tuottaja: Maarit Tuononen

ENSI-ILTA 6.5.2007